De Volkswagen-serviceteams van Century in Winsum en Delfzijl zijn door Volkswagen AG in Duitsland onderscheiden met Quality Service Awards. De prijzen worden jaarlijks uitgekeerd aan Volkswagen-bedrijven die een hoge klantenwaardering laten zien.

De vestiging in Winsum werd onderscheiden als beste servicevestiging van Nederland. Daardoor behoort ze tot de Europese top-100 op dit vlak. De Century-vestiging in Delfzijl is de grootste stijger in Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

VW monitort de klanttevredenheid via enquêtes waarin rijders zich kunnen uitspreken over de kwaliteit van de dienstverlening. Elk jaar worden de honderd Europese dealers die als beste uit de bus komen, onderscheiden met de Volkswagen Service Quality Award. Conform dat recept vielen in 2012 en 2014 Century Groningen respectievelijk Century Winschoten in de prijzen.

Century Autogroep is verspreid over achttien vestigingen in Groningen en Drenthe. Er werken bijna vierhonderd mensen, verdeeld over de merkdealerschappen en de takken voor bedrijfswagenombouw, verhuur, lease en schadeherstel.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties