Auto RAI afgelast?

Gaat de Amsterdamse Auto RAI komend jaar in april wel of niet door? Het aantal aanmeldingen valt tegen, waardoor de beurs op losse schroeven zou staan. Dit blijkt vanochtend uit diverse berichten in de media, die echter speculatief zijn.

De organisatie heeft namelijk nog geen beslissing genomen en er wordt door hen nadrukkelijk aangeven ook met een alternatief plan bezig te zijn. Het besluit hangt af van wat de vertegenwoordigers van de importeurs woensdag overeenkomen. Zij overleggen dan of er budget wordt vrijgemaakt om deel te nemen aan Auto RAI 2013.

Volgens de Telegraaf kost een stand op de autobeurs tussen de 500.000 en twee miljoen euro. Importeurs zouden een dergelijk bedrag door de crisis niet meer kunnen of willen opbrengen voor een beursstand op de grootste consumenten autoshow van ons land.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.