Auto Telex-waardebepaling via A2SP

A2SP biedt vanaf nu voor de garagist de mogelijkheid om de Auto Telex-waarde van een voertuig op te vragen. Met het systeem biedt de automotive informatie en -communicatiedienst steeds de actuele en reële dagwaarde van een voertuig.

De waardebepaling wordt met A2SP Auto Telex berekend op basis van de datum van de opvraging, de uitvoering en de actuele kilometerstand. De eventuele plus- en minpunten van het voertuig kunnen ook van invloed zijn voor de waardebepaling, die door de garagist zelf kunnen worden aangegeven. De Auto Telex-waarde geeft vervolgens drie uitkomsten terug, te weten de handelswaarde, de inruilwaarde en de verkoopwaarde op het moment van opvraging.
A2SP biedt de autobranche twee varianten van Auto Telex. Het betreft een abonnementsvariant met een vaste lage prijs per transactie of een variant op basis van transactie.

Het Voertuig Documentatie Centrum (VDC) is onlangs samen met A2SP een intensieve samenwerking gestart op het gebied van diensten aan de autobranche rond het importeren en exporteren van voertuigen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.