Auto Waard houdt tweede Marktfestijn

Vrooam-grossiers Auto Waard Heerhugowaard en Auto Waard Schagen houden op donderdag 20 februari hun eigen vakbeurs te Heerhugowaard. Onder de noemer Marktfestijn 2014 wordt dit evenement voor de tweede keer georganiseerd met circa 45 kramen van leveranciers.

“Wat was het leuk, gezellig en informatief, tijdens het Marktfestijn van 2012”, geeft mede-organisator Gert Oud van Auto Waard aan. “De formule van een Automotive beurs in combinatie met een feest bleek uniek voor de kop van Noord Holland. De nieuwste ontwikkelingen worden door onze leveranciers getoond en er is ruim gelegenheid om geïnformeerd te worden op het gebied van equipment, automatisering, scholing en techniek.”

De belangstelling overtreft, met inmiddels ongeveer 500 aanmeldingen, de verwachting. Het Marktfestijn vindt vanaf 16.00 uur plaats in de vestiging van Auto Waard aan de Zeppelinstraat 18 in Heerhugowaard. Volgens Oud is het festijn voornamelijk bedoeld als relatie-evenement voor bestaande klanten. “Wij zijn dankbaar voor elke opdracht en doen er alles voor om onze klanten een goede ondersteuning te geven zodat we samen staan, voor een recht van bestaan. Niets doen is geen optie, ‘samen actief zijn’ is het actuele credo!” De gratis entreekaarten zijn onder andere verkrijgbaar door een bericht te sturen naar paul@autowaard.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.