Autobedrijf Boks Ssangyong-dealer in Apeldoorn

Ssangyong is sinds begin deze maand, door de dealeraanstelling van Autobedrijf Boks, officieel terug in de regio Apeldoorn. Met de benoeming opent het bedrijf ook een 4×4-centrum in hetzelfde pand.

De nieuwe dealer heeft de naam Ssangyong Apeldoorn meegekregen en is onderdeel van het autobedrijf van Boks. Carlos Leeflang, directeur van de nieuwe dealer: “Autobedrijf Boks heeft jarenlang ervaring als universeel automobielbedrijf. Het is een kroon op je werk als je naast die multimerkactiviteiten ook officieel dealer kunt worden. Ssangyong is een solide merk met moderne producten en een prima reputatie.”

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl is als voormalige dealer in Apeldoorn verheugd met de benoeming van Autobedrijf Boks: “Ik ben blij dat de Ssangyong-klanten die ik jarenlang met veel plezier heb bediend, weer in Apeldoorn terecht kunnen bij een goed automobielbedrijf.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *