Halfords heeft tijdens de jaarlijkse leveranciersdag bekend gemaakt dat Apollo Vredestein de Leverancier van het Jaar 2012 is geworden. Dit vanwege haar prestaties op het gebied van omzetontwikkeling, leveranciersprestatie en innovatie.

Wim Braafhart, manager inkoop en merchandise: “Partnership is heel belangrijk voor ons, je kunt sterker worden als je met je leverancier intensief samenwerkt. De krachten bundelen is nodig in een tijd waarin de consument steeds meer vraagt en verwacht. Vredestein is er in geslaagd is om te denken vanuit de consument. Daarnaast is deze producent op het gebied van innovatie continue in beweging. Ten aanzien van onze criteria voor Leverancier van het Jaar sprong Vredestein er dit jaar uit met goede marges, een uitstekende uitleverprestatie en toevoeging van nieuwe producten voor ons assortiment.”

Vredestein heeft de samenwerking met Halfords het afgelopen jaar als zeer prettig ervaren. “We hebben intensief samengewerkt door middel van onder andere workshops en incentives en dat zien we terug in de omzetontwikkeling. We gaan voor een optimaal rendement voor beide partijen”, zegt Ganzeboom, marketing- en salesmanager bij Vredestein.

Halfords reikte op de leveranciersdag ook de eerste cheque ter waarde van duizend euro uit aan stichting Be More. Zij helpen de plaatselijke bevolking in Afrika en Azië.

Foto: Wim Braafhart, manager inkoop en merchandise (midden), Marc Ganzeboom, marketing- en salesmanager (rechts) en Ivo Slokkers, districtmanager (links)

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties