Autobedrijf Hop nu ook Lanciadealer

Het Italiaanse merk Lancia krijgt dankzij het samengaan van de Fiatgroep en Chrysler in Europa een nieuwe impuls. Dealer Jan Hop in Goes en Roosendaal heeft zich sinds oktober 2010 aangesloten bij Lancia.

Vestigingsmanager Bob van der Laan vertelt op Autozeeland.nl dat Autobedrijf Hop Lancia heeft overgenomen van Auto Mondo. "Het valt ons op dat Lanciarijders ongelooflijk merkentrouw zijn. Ze gaan echt voor Lancia. Dankzij onze merken zijn we gewend aan een speciaal koperspubliek met individuele wensen en dat gaat met Lancia alleen maar toenemen."

Naast Lancia vertegenwoordigt Hop ook de merken Honda, Jeep, Chrysler en Dodge. Daarnaast exploiteert zij de onafhankelijke leasemaatschappij AZN Autolease Zuid-Nederland. Binnenkort worden de namen Chrysler en Dodge in Europa vervangen worden door de naam Lancia.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.