Autodealerblog.nl start reviews garagebedrijven

Vanaf vandaag is de website Autodealerblog.nl online, waar automobilisten hun ervaringen kunnen delen over bezochte garagebedrijven. Dit doen zij door het invullen van vijf vragen.

De nieuwe website is een initiatief van de Nationale APK Autobon en onderdeel van The Alwaysbemobile Company. Ceo Luc van Bussel hierover: “Autodealerblog.nl biedt automobilisten een platform om een mening te geven over garagebedrijven. Uit het recent uitgevoerde Nationaal Automotive Onderzoek 2011 blijkt dat te veel automobilisten denken dat ze enkel naar de merkdealer mogen voor onderhoud. Autodealerblog.nl verzamelt alle ervaringen van automobilisten in Nederland en wijst ze tegelijk op de alternatieven.”

Deelnemers aan de blog ontvangen een gratis Nationale APK Autobon, die recht geeft op een APK keuring ter waarde van 39,95 euro.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.