Alle truckmerken doen mee aan Bedrijfsauto RAI 2012. Vorige week schreef het laatste nog ontbrekende merk zich definitief in, zodat DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania en Volvo van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 april allen hun nieuwste modellen in Amsterdam RAI laten zien.

De Bedrijfsauto RAI richt zich vijf dagen primair op de nationale markt. Bezoekers vinden in het Europacomplex van Amsterdam RAI specifieke informatie over duurzaam wegtransport, inclusief alle innovatieve en nieuwe producten en diensten. De beursvloer wordt ingedeeld in vier segmenten: Zware Bedrijfswagens (vrachtautos), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en Onderdelen en Accessoires.

In navolging van Auto RAI 2011 krijgt ook Bedrijfsauto RAI 2012 een uitgebreid buitenpark. Bij het onderdeel Innovatief Rijden kunnen bezoekers een mix van elektrische, hybride en andere duurzame voertuigen zelf uitproberen. De afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging toont er de laatste hightech producten en duurzame innovaties uit de branche. De overkoepelende chauffeursorganisatie OSC organiseert diverse behendigheidsonderdelen.

Op zaterdag 21 april staat de chauffeur centraal tijdens de Bedrijfsauto RAI Chauffeursdag. Onderdeel op de agenda is het Bedrijfsauto RAI Congres op donderdag 19 april met een uitgebreid programma van presentaties en awarduitreikingen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties