Autodeelconcept Stapp.in bij Van Leeuwen auto’s

Autodeelconcept Stapp.in uit Barneveld heeft sinds 8 mei haar tweede franchisenemer: Van Leeuwen auto’s in Veenendaal. Sinds september 2014 is Brandsen Auto’s in Barneveld gestart met Stapp.in.

“We willen consumenten bewust maken dat een auto gebruiken als het nodig is vaak voordeliger is dan een eigen auto bezitten. Delen is het nieuwe hebben”, aldus Mathijs van Leeuwen van het gelijknamige autobedrijf.

Stapp.in is het antwoord op de landelijke trend dat een auto geen bezit, maar een gebruiksvoorwerp is. Het concept bezorgt klanten wel de mobiliteit, maar niet de hoge kosten die daarmee gepaard gaan.

UP

Het autobedrijf uit Veenendaal ziet Stapp.in als een extra dienst die zij aan Veenendaal levert. Mathijs: “Als bedrijf innoveren we voortdurend, door te kijken en te luisteren naar de markt én onze klanten. Dankzij onze wortels in de regio kennen we de mentaliteit in Veenendaal. In de diverse wijken van Veenendaal komen 12 Volkswagen UP’s te staan, die de inwoners eenvoudig reserveren via de Stapp.in-app op hun smartphone. Autodelen heeft meerdere voordelen: de klant betaalt enkel naar gebruik van de auto en heeft geen onderhouds-, brandstof- en verzekeringskosten. Ook de wegenbelasting valt weg. Bovendien is deze manier van autorijden een stuk duurzamer, omdat consumenten bewuster omgaan met mobiliteit.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *