Autoflex krijgt Bovag-certificaat

Het automotive softwarepakket Autoflex is door Bovag gecertificeerd. Dit is het derde pakket dat inmiddels het label mag dragen en daarmee voldoet aan het eisenpakket dat mede is opgesteld voor de leden van de branchevereniging.

Willem Nijhof, salesmanager bij Autoflex: “Ons pakket voldeed voor 95 procent al aan deze eisen, maar natuurlijk is het goed om onszelf een spiegel voor te houden met dit Bovag-eisenpakket. We kunnen gerust stellen dat ons pakket hierdoor nog beter is geworden en dat gaan de gebruikers ook absoluut merken.”

Bij Autoflex werken acht mensen en in Nederland zijn zo’n 850 gebruikers van het softwarepakket. “De klantenkring varieert van een eenmanszaak tot de grotere spelers in de markt. Doordat ons pakket modulair is opgebouwd kunnen we een zeer brede doelgroep bedienen in de autobranche. Autoflex is zowel op eigen netwerk, in leasevorm en online versie verkrijgbaar”, besluit Nijhof.

Om de efficiency in de werkplaats te verhogen, heeft Autoflex onlangs ook een koppeling gerealiseerd met Topmec. Lees er hier alles over >>

Foto (Bovag): uitreiking certificaat door Theo Fledderus, voorzitter Bovag onafhankelijke autobedrijven, aan directeur Bert Schuit en hoofd ontwikkeling Gerard Immeker van Autoflex.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.