Autoglaz breidt uit in Utrecht en Brunssum

De uitbreiding van het netwerk van Autoglaz komt, met twee recente nieuwe aansluitingen, behoorlijk op stoom. Daar waar twee weken geleden in Bergen op Zoom nog een nieuwe Autoglaz vestiging het levenslicht zag, zijn afgelopen weken ook in Utrecht en Brunssum twee aansprekende autoruitherstelbedrijven toegetreden tot het netwerk van Autoglaz Nederland.

In Utrecht verwelkomen de Autoglaz-collega’s Autoglas De Wetering als nieuwe Pro Partner. Marco Navest en Jeroen Lever zwaaien er de scepter en kijken uit naar een solide samenwerking met Autoglaz. “In de huidige marktomstandigheden van de ruitherstelmarkt in Nederland is het zaak om met visie vooruit te kijken en te anticiperen op de zich snel opvolgende ontwikkelingen”, aldus Navest. “Naast het feit dat Autoglaz voor ons de meest ondernemersvriendelijke autoruitherstelformule is gebleken, kunnen wij ons uitermate goed vinden in de visie die de ondernemers samen hebben”, zo vult Jeroen Lever aan.

V.l.n.r.: Marco Navest (Autoglaz Utrecht), Diderik van Westreenen (Autoglaz Bestuur) en Jeroen Lever (Autoglaz Utrecht)

Formuledenkende schadehersteller

Naast Utrecht heeft zich ook in het Limburgse Brunssum een ruit- (en carrosserieschade-)herstelondernemer aangesloten bij Autoglaz. Autoschade Frans Beckers maakt sinds 16 december deel uit van het Autoglaz netwerk. Het multidisciplinaire bedrijf van zus en broer Francis en Ralph Beckers is actief in autoruitschadeherstel en carrosserieherstel. Daarnaast exploiteren zij een wasstraat, eveneens in formuleverband (iClean).

Francis Beckers licht toe: “Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan in de keuze om met Autoglaz in zee te gaan. Het is een stap die je weloverwogen neemt, mede onder invloed van wat er in de markt gebeurt. Ruitschadeherstel is één van de pijlers onder ons bedrijf en we willen ook daar graag in kunnen blijven groeien. Tevens hechten we veel waarde aan onze eigenheid, het behoud van ons ondernemerschap. Autoglaz biedt ons in die combinatie de ruimte en gelegenheid, mèt de voordelen van een sterk ondernemerscollectief.”

Sjoerd van Esch en Francis Beckers (R)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.