Autoglaz groeit met drie vestigingen

Het netwerk van Autoglaz Nederland is sinds deze week drie vestigingen rijker. Ze bedienen de regio’s Tilburg, Rotterdam-Zuid en Eindhoven en zijn voortaan Pro Partner in het Autoglaz-netwerk.

Autoglaz Tilburg, gevestigd in het nabijgelegen Moergestel, is toegetreden voor Midden-Brabant en bedient vanuit deze regio alle Autoglaz klanten in Tilburg en omstreken. Eigenaar is Jordi Legro. Voor de regio Rotterdam-Zuid is een partner gevonden in de persoon van Theo Lam van de gelijknamige LAM Automotive Groep in Zuidland (Spijkenisse). Ten slotte is voor de regio Eindhoven Ivar van Oosterhout aangetreden (Van Oosterhout Autoglas BV).

Met de nieuwe aansluitingen telt de Autoglaz-formule 24 vestigingen. In september jl. waren dit er nog 17. Doel is zo snel mogelijk te komen tot een landelijk dekkend netwerk van ongeveer zestig locaties, bestaande uit Autoglaz Pro vestigingen en Servicevestigingen onder de noemer ‘Autoglaz Sterpunten’. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.