Autoglaz opent 3 pilotvestigingen

De eerste drie pilotvestigingen van Autoglaz zullen voor 1 november hun deuren openen. Voor het einde van 2010 streeft Autoglaz naar dertig fysieke vestigingen en een fijnmazig netwerk voor gecertificeerde mobiele service. Dinsdag 14 september organiseert Autoglaz haar eerste landelijke bijeenkomst in Van der Valk Motel Leusden waar zich tot nu toe ruim zeventig geïnteresseerden voor inschreven.

Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company: "In Hotel Leusden presenteren we de Autoglaz-formule, het Autoglaz-merk, de visie en missie en de strategie, zeker waar het gaat om marketing en communicatie. Onze centrale inkoop en distributie en de administratieve ondersteuning die wij de ondernemers bieden vormen zeer belangrijk aspecten. Uitgebreide aandacht zullen we besteden aan ons integrale automatiseringspakket AutodynamX, waarin alle functionaliteiten voor de nieuwe formule worden ondergebracht. Dit software pakket wordt gratis aangeboden aan alle franchisenemers en het is uniek voor de autobranche. De Autoglaz-formule is gereed om van concept te evolueren naar een tastbare partij op de ruitherstel en -vervangingsmarkt."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *