Autoglaz strijkt neer in Enschede

Ruitschadehersteller Autoglaz breidt haar netwerk uit met een vestiging in Enschede. Ondernemer Piet Kusters start op 1 oktober aan de Kalimantanstraat zijn bedrijf. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw Gerda, die de administratie op zich neemt en als receptioniste het gezicht van het bedrijf wordt.

De keuze voor Autoglaz kwam tot stand door oud-collega’s van Kusters. “Via ex-collega Engelbert Groothuis, eigenaar Autoglaz De Veluwe in Elburg, ben ik in contact gekomen met Maxim Bakker. Ook een voormalig collega en nu franchisemanager bij Autoglaz. Zij hebben, mij enthousiast gekregen over de formule en zagen dat ik gedreven was om zelfstandig ondernemer te worden.”

Maxim Bakker over de stap van Kusters: “Piet is een vakman. Hij heeft tien jaar in de autotechniek gewerkt en daarna nog twintig jaar als ruitschadehersteller. In die jaren heeft hij heel wat kennis opgedaan en zijn draai gevonden in deze branche. We zijn zeer blij met Piets aansluiting en dat hij ons verkiest boven anderen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *