Autologic bundelt diagnosespecialisten

Diagnosespecialisten Mobiron uit Zuid-Beijerland, Al Autodiagnose uit Lichtenvoorde en DiagnosES uit Winsum hebben hun krachten gebundeld als distributeur van Autologic diagnose-apparatuur. Onder de naam Autologic Nederland zullen zij de Nederlandse markt gaan bedienen.

Sinds deze week is hun website www.autologics-diagnostics.nl live. Ronald van der Linden (Mobiron), Erik Streurman (DiagnosES) en Anton van der Linden (Al Autodiagnose) zijn blij met de samenwerking. “Door de bundeling van onze kennis en ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij de Nederlandse markt optimaal kunnen bedienen”, legt Ronald van der Linden uit.

De verkoopstrategie van Autologic is onlangs gewijzigd en dat maakt de aanschaf volgens de heren nóg interessanter voor het autobedrijf. Naast de bekende blauwe tester, brengt Autologic een nieuwe, grijze tester op de markt. Deze grijze tester wordt in modules aangeboden. “Niet elk garagebedrijf heeft alle functies en merken nodig”, vertelt Erik Streurman. “De aanschaf van de blauwe tester is een enorme investering. Door de grijze tester modulair aan te bieden is de aanschafprijs veel aantrekkelijker geworden. Als het autobedrijf extra functies wil kunnen die op ieder gewenst moment gemakkelijk toegevoegd worden.”

Trainingen

Naast het leveren van de apparatuur zal Autologic Nederland ook technische trainingen verzorgen. “Tijdens die trainingen laten we zien hoe je met de Autologic kunt werken. Na de training zal de technisch specialist in staat zijn om bijvoorbeeld diverse modules te configureren, accessoires aan te melden, sleutels in te leren of een kalibratie van de luchtvering uit te voeren. Allemaal werkzaamheden waarbij het autobedrijf met de Autologic tester niet langer afhankelijk is van de dealer”, verklaart Ronald van der Linden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.