Automaster-Base van Kuhne flink uitgebreid

Kühne Automotive heeft haar digitale onderdelencatalogus en tevens bestelsysteem onder handen genomen. Automaster-Base is in functionaliteit uitgebreid met de datum van eerste toelating en de motorcode.

“Tot nu toe werken veel garagebedrijven en grossiers dagelijks intensief met de website van de RDW. De service digitale diensten levert meer informatie op over het voertuig waarvoor onderdelen nodig zijn. Helaas is de website van de RDW gericht op consumenten en het aantal op te vragen kentekens per dag gelimiteerd. Een probleem waar garagebedrijven en grossiers dagelijks tegenaan lopen”, aldus Kühne.

De datum eerste toelating en de motorcode zijn in de Automaster-Base altijd zichtbaar, wanneer een auto op kenteken is geselecteerd. “Dit voorkomt orderfouten en zorgt voor minder handelingen tijdens het bestellen.”

Het onderdelenprogramma van Kühne krijgt zo nu en dan ook een update. Zo verruilde het bedrijf begin dit jaar bijvoorbeeld de Mintex remblokken voor die van Valeo.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.