Automotive Academy sponsor Tim Coronel

Automotive Academy is dit jaar officiële sponsor van Tim Coronel. Dit werd tijdens de presentatie van de wagen voor de Dakar Rally 2020 bekendgemaakt.

De komende editie begint op 5 januari en vindt voor het eerst plaats in Saudi-Arabië. Per november siert het logo van Automotive Academy de zijkant van ‘The Beast 3.0’.

Guido Touber, General Manager Sales van Automotive Academy, ziet op diverse fronten gelijkenissen tussen de opleider en de gebroeders Coronel: “Automotive passie, gek op sleutelen en continu op de hoogte moeten blijven van de nieuwste automotive ontwikkelingen. De Dakar Rally is het moment om deze kennis van nieuwe technieken toe te passen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *