Automotive Ronald Morien gaat door

Ondanks het overlijden van Ronald Morien, in mei 2016, gaat de door hem opgerichte onderneming Automotive Ronald Morien door. Het bedrijf is nu eigendom van Gerda Dam – de levenspartner van Ronald Morien – en zijn twee zoons Mika en Jarno.

De dagelijkse leiding is in handen van Rudolf de Beer en Marianne Tromp die respectievelijk sinds 1999 en 2014 bij Automotive Ronald Morien werken. “We bedanken via deze weg iedereen voor de steun en het vertrouwen dat we hebben gekregen”, zegt Marianne Tromp. Zij benadrukt dat de directie op de weg doorgaat die eerder was ingeslagen met het bedrijf. “Dit is de wens van Ronald. Al onze partners, relaties en klanten krijgen van ons de service en kwaliteit die ze gewend waren. Alle geïnitieerde en lopende projecten zullen worden voortgezet.”

Automotive Ronald Morien B.V. is gespecialiseerd in autodemontage, de verkoop en revisie van versnellingsbakken, motoren, cilinderkoppen, onderdelen én de reparatie van technische schades en onderdeel van Perfect Green – No Risk Parts.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.