Autoprofijt dit jaar naar 300 partnergarages

Het werkplaatsconcept Autoprofijt wil in 2016 groeien van 160 naar 300 partnergarages. De formule staat deze week op Autoprof Gorinchem (8 t/m 10 maart).

Autoprofijt is twintig jaar oud, kent geen afnameverplichting en wordt exclusief ondersteund door de Vrooam-grossiers. Sinds anderhalf jaar is de formule bezig met een tweede jeugd. Zo verschijnt de actiekrant vaker, is er een interactieve offertemodule voor de consument en een digitale bandenshop.

Marktonderzoeksbureau Aumacon merkte het laagdrempelige Autoprofijt vorig najaar aan als snelst groeiende werkplaatsformule in ons land. Voorzitter Bram Teun Koskamp wil de vaart erin houden. “Vandaag zijn er 160 deelnemende garagebedrijven. Voor het einde van dit jaar ligt onze doelstelling op 300 partnergarages. Daarmee worden we dan wat aantal deelnemende garages betreft de derde formule van Nederland. Verder willen we eind dit jaar met Autoprofijt in iedere provincie operationeel zijn.”

Op Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem (8, 9 en 10 maart) is Autoprofijt met een flinke stand aanwezig. Geïnteresseerde auto- en garagebedrijven kunnen zich er nader laten informeren en kennismaken met de ondersteunende grossiers.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.