Autoschade Drenth sluit zich bij AAS aan

Met ingang van 1 januari is de Bangroep aangesloten bij schadeketen AAS. De Bangroep richt zich op de regio groot Amsterdam met vier Volvo dealervestigingen, leasemaatschappij Banlease en schadeherstelbedrijf Autoschade Drenth in Amstelveen.

AAS zocht versterking van het netwerk in deze regio en heeft die nu ingevuld met herstelbedrijf Drenth. “De aanvulling met het Volvo Merk Erkend (VES) herstel is van grote waarde voor onze keten. Reden genoeg om verheugd te zijn om onze samenwerking”, zegt AAS-directeur Nicole Spenkelink. “Het potentieel in Amsterdam is zo groot dat wij gaan kijken naar mogelijkheden om nog dichterbij onze klanten te komen, zonder daarvoor nieuwe schadebedrijven te openen. In onze visie 2020 is marktpotentieel absoluut leidend.”

Een warm hart

Autoschade Drenth is een modern schadeherstelbedrijf, uitgerust met de nieuwste apparatuur. “En een warm hart voor alle klanten”, aldus Theo Mulder, algemeen directeur van de Bangroep. “In geval van schade kunnen klanten hun auto ook inleveren bij één van de Volvo dealervestigingen. Wij regelen het vervoer naar Amstelveen en leveren de auto na herstel weer bij de klant. Die service wordt hoog gewaardeerd.” De Bangroep is genoemd naar de straat waar de Amsterdamse Bangarage in 1947 van start ging.

Met de toevoeging van de Bangroep aan haar netwerk, breidt AAS wederom verder uit. Onlangs nog werd bekend dat ook Wellcoll (met vijf vestigingen Limburg) zich vanaf dit jaar bij AAS heeft aangesloten. Vorig jaar zegde dit bedrijf haar lidmaatschap op bij schadeketen ABS.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.