Autoschade Herstel Groep ook op de Veluwe

Met de aansluiting van Henk de Groot Autoschadeherstel uit Beekbergen breidt AHG haar landelijk netwerk uit met een vestiging op de Veluwe. Daarmee komt de formule op vijftig vestigingen.

Henk de Groot Autoschadeherstel werd opgericht in 2006. Er werken vijf mensen in het bedrijf, dat een vloeroppervlak van zeshonderd vierkante meter omvat.

Oprichter/eigenaar Henk de Groot (rechts op de foto, naast AHG-directeur Guus van Dreven) denkt door de aansluiting verder te kunnen professionaliseren. “Ook in het kader van toekomstige bedrijfsopvolging is het goed naar de lange termijn te kijken. Onder andere met het label Easy2Fix (reparatieformule voor krasjes en deukjes, red.) laat Autoschade Herstel Groep zien voorop te lopen bij nieuwe ontwikkelingen. Zij was hiermee de eerste keten die aan online marketing voor schadeherstel deed.”

Autoschade Herstel Groep hantert geen concreet aantal vestigingen als doelstelling. Bij de werving is ‘landelijke dekking’ het belangrijkste criterium. Ook wordt bij de invulling van het netwerk waar mogelijk rekening gehouden met de vraag van opdrachtgevers.

 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.