Autoschade Herstel Groep rolt Apollo uit

De ketenapplicatie van Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN) wordt uitgebreid met het eerder dit jaar aangekondigde hybride automatiseringssysteem Apollo. De proefperiode is succesvol afgesloten en het systeem wordt momenteel uitgerold naar de aangesloten bedrijven.

Met name het statistisch filter is één van de opvallende functies. De database van Apollo is inmiddels gevuld met historische cijfers van AHGN, waardoor nieuwe managementinformatie beschikbaar komt. Dit geeft meer inzicht in de rating- en scoremethodieken van de opdrachtgevers en de aangesloten ondernemers kunnen zo nog meer van elkaar leren.

Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur van de groep, hebben zowel verzekeraars als leasemaatschappijen belangstelling getoond. “In onze branche is het uniek dat schadebedrijven beschikken over een dergelijk geavanceerd statistisch filter. Opdrachtgevers zijn verzekerd van een realistische schadelast en kwaliteitscalculaties door het onafhankelijke 4sure-keurmerk.”

Onlangs was AHGN nog in het nieuws vanwege het behalen van het eerste Hiqure-certificaat van Focwa. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *