Autosoft nu ook Jato-partner

Jato Dynamics en Autosoft zijn een strategisch samenwerkingsverband aangegaan. De serviceverlening en efficiency van Autosoft gaat hierdoor omhoog, maar Autosoft is ook erkend wederverkoper geworden van Jato.

Arjen van Beek, directeur sales en marketing van Autosoft: "We zijn het afgelopen jaar bijzonder druk geweest met de verdere ontwikkeling van onze producten, waaronder onze car configurator. Door de samenwerking met Jato beschikken wij over de meest actuele informatie over auto’s en de prijzen. Hierdoor zijn onze proposities voor de geïnteresseerde consument nog nauwkeuriger en actueler. Ook kunnen wij op basis van de data van Jato nieuwe producten ontwikkelen."
Het eerste product dat voort is gekomen uit de strategische samenwerking is de car configurator. Alle modellen en uitvoeringen kunnen online worden geconfigureerd, waarbij ook de beschikbare opties en optiepakketten verwerkt kunnen worden. Overigens zijn in de car configurator ook gegevens opgenomen van bedrijfswagens.

Autosoft is op Auto RAI 2011 vertegenwoordigd om alle nieuwe producten waaronder de car configurator voor te stellen.
In februari is VWE nog aan de slag gegaan met Jato, om voortaan samen Nederlandse voertuiginformatie te verzorgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.