Autotaalglas Utrecht beste van de klas

Hein Schellekens, eigenaar van Autotaalglas Utrecht, is uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar 2012. Deze interne waarderingsprijs reikt Autotaalglas Nederland jaarlijks uit na een toetsing van alle 54 vestigingen op onder andere klanttevredenheid, service, groei, rendement, marktaandeel, locatieservice en bereikbaarheid. “Deze prijs is voor ons heel belangrijk”, aldus Schellekens. “Het is een opsteker, een bewijs dat we goed bezig zijn.”

Het pand van Autotaalglas in Utrecht ligt aan de Sterrebaan 8a. Dagelijks worden hier klanten geholpen met autoruitschade. “We doen hier altijd net iets meer dan anderen”, legt Schellekens zijn succes uit. “Elke medewerker neemt de tijd om dingen goed en vriendelijk uit te leggen. We werken hier met een heel ervaren ploeg. Daar profiteren klanten van. Maar ook van een Mini als gratis vervangend vervoer, reparatie en vervanging van de autoruit op elke locatie in Nederland zonder toeslag, een unieke haal- en brengservice en wagenparkinspecties.”

“Bovendien staan wij via het servicenummer 0800-0828 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor klanten. Maar ook zonder afspraak repareren we ruitschade direct. En terwijl wij bezig zijn met herstel kunnen klanten gebruikmaken van gratis wifi en genieten van de lekkerste koffie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.