Autotaxatie via smartphone

A2SP en App It Up lanceren Autocheck Pro, een mobiele taxatiedienst voor zowel de ambulante handelaar als de showroomadviseur. Het is als app voor Iphone en Android beschikbaar, maar ook als mobiele website voor alle andere toestellen. Het eerste product uit de samenwerking tussen de twee bedrijven was de nieuwste versie van Kenteken Opzoeken.

Jasper Steffens, algemeen directeur van A2SP: “Recent hebben wij taxatiediensten beschikbaar gemaakt op onze portal en op Autocheck.nl en nu is de mobiele variant beschikbaar als app. Op korte termijn bieden wij als enige aanbieder de keuze voor een Autotelex-, X-Ray- of Eurotax-datastroom. De klant mag kiezen met welke data hij wil werken.”

Volgens eigen zeggen is A2SP de eerste partij die een dergelijke service mobiel aanbiedt op transactionele basis voor de professionele markt tegen scherpe tarieven. “Wij bieden importeurs of grote organisaties ook de mogelijkheid de tool als white label-variant af te nemen. Met de app is autotaxatie altijd en overal mogelijk. Met het kenteken, de kilometerstand en een paar vragen heb je binnen enkele seconden een betrouwbare taxatie”, aldus Steffens.

Wik Heerma, directeur van App It Up, laat weten dat de taxatie kan worden opgeslagen, naar de klant kan worden gemaild en optioneel kan worden geëxporteerd naar het datamanagementsysteem van het autobedrijf. “Autocheck Pro biedt ook een alarm voor meerdere taxaties van dezelfde auto binnen verschillende vestigingen op holdingniveau.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.