Autotrust wordt onderdeel Bovemij

Verzekeringsmaatschappij voor de mobiliteitssector Bovemij neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2021 Autotrust over, aanbieder van (verlengde) garanties en onderhoudsabonnementen voor personenauto’s.

Mas van Steenis, commercieel directeur en lid van de raad van bestuur van Bovemij: “Alles wat we bij Bovemij doen, doen we voor de mobiliteitsbedrijven. Met onze verzekeringen beschermen we hen tegen risico’s. En met onze financieringen en data-oplossingen laten we hen groeien. Het is onze missie om bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te laten ondernemen. Samen met de branche willen wij het consumentenvertrouwen vergroten. Én dat vertrouwen ook waarmaken. Dat doen we met behulp van transparantie vooraf en garantie achteraf.”

“Met de expertise van Autotrust kunnen we de Bovag Garantie versterken en uitbreiden met extra garantieproposities, zoals verlengde garantie. En ook op ons mobiliteitsplatform viaBovag.nl kunnen dankzij de overname de garantieproposities uitgebreid en versterkt worden. We zien in Autotrust een belangrijke partner die sterk gaat bijdragen aan de betrouwbaarheid en transparantie op viaBovag.nl. De sterke garantieproposities van Autotrust stutten het vertrouwen en zullen onze relaties op viaBovag.nl meer business bezorgen.”

Synergie

“Het moge duidelijk zijn dat er veel synergie is tussen Bovemij en Autotrust: de missie van Autotrust (‘Consumenten met een zorgeloos gevoel laten rijden’) sluit naadloos aan op die van Bovemij en die van BOVAG. Samen zorgen we ervoor dat we de mobiliteitsbranche succesvol laten ondernemen door het consumentenvertrouwen te vergroten. We zijn dan ook erg blij dat Autotrust vanaf nu onderdeel uitmaakt van Bovemij. Autotrust heeft een fantastisch team van mensen met zeer specialistische kennis. We verwelkomen de 25 nieuwe collega’s dan ook van harte en zien ernaar uit hun expertise in te zetten.”

“We creëren met deze acquisitie een win-win-situatie: voor Bovemij, voor Bovag, voor Autotrust, voor consumenten en in het bijzonder voor onze zakelijke klanten, die we met deze uitbreiding van ons dienstenpakket nog meer kansen bieden om aanvullende waarde voor hun klanten te creëren. Autotrust zorgt er bovendien voor dat mobiliteitsbedrijven nog verder worden ontzorgd. Garantieafhandeling is lastige materie; met de specialistische kennis van Autotrust is dat bij ons nu in goede handen.”

Gerben van Dam, directeur van Autotrust: “Ik ben blij met de overname van Autotrust door Bovemij. Dit zal er voor zorgen dat meer bedrijven versneld kennis zullen maken met onze unieke dienstverlening. Het zal ons helpen om nog sneller te groeien en om nog relevanter te worden in de markt. Bovemij is een zeer professioneel en gerespecteerd bedrijf dat zich volledig richt op de mobiliteitsbranche. Binnen zo’n omgeving komt Autotrust goed tot haar recht. De dienstverlening van Autotrust sluit bovendien perfect aan op de producten van Bovemij.”

Veranderende behoefte

“De behoefte aan garantie- en onderhoudsdiensten wordt steeds diverser; online autoverkoop maar ook lease en auto-abonnementen zorgen voor die veranderende vraag. Onder de vleugels van Bovemij zal Autotrust in staat zijn om nog sneller in te spelen op die veranderende behoefte. De komende periode zullen we bekijken hoe we de samenwerking precies vorm gaan geven. Onze (gezamenlijke) klanten zullen daar nog niet direct iets van merken. Op termijn zal die samenwerking natuurlijk steeds nauwer worden. We hebben erg veel zin om hier een groot succes van te maken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.