Autoveiling Nederland kiest Maartje Hermans

Vanwege de groei die Autoveiling Nederland de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is het team onlangs uitgebreid met marketingspecialist Maartje Hermans. Zij werkte in het verleden onder meer bij Trade Marketeer als marketing- en communicatiemedewerker en heeft ruime ervaring in internationale b2b-marketing.

“De komende tijd gaan wij ons bedrijf nog verder uitbreiden en zien wij in Maartje de aangewezen persoon om dit samen ons in goede banen te leiden”, aldus Wierd Meijering van Autoveiling Nederland.

Hermans: “De afgelopen dagen heb ik mee mogen lopen met de verschillende afdelingen en het eerste wat mij is opgevallen, is het enorm enthousiasme van de medewerkers van Autoveiling Nederland. Ik vind het geweldig dat ik mijn marketingideeën los kan laten op de steeds verder groeiende onderneming.”

Het veilinghuis uit Kaatsheuvel kreeg recent nog het keurmerk Erkend Register Veilinghuis. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.