Autoveiling Nederland start sneltransport

Autoveiling Nederland introduceerde dinsdag haar nieuwe sneltransportservice. Kopers die bij een veiling een auto gekocht hebben, kunnen deze nu binnen twee werkdagen in huis hebben. Voor een kleine meerprijs wordt de gemiddelde levertijd van drie dagen teruggebracht naar twee.

Wierd Meijering, algemeen directeur bij Autoveiling Nederland vindt het noodzakelijk om voortdurend te investeren in mensen en producten. “Alleen zo is het mogelijk om de dienstverlening en klanttevredenheid blijvend te optimaliseren. Snelheid is een groot goed bij de in- en verkoop van auto’s. Daarom zijn wij er trots op dat wij, wanneer de betaling van een gekochte auto voor vijf uur ’s middags bij Autoveiling Nederland binnen is, de auto binnen twee werkdagen kunnen leveren. Daarmee zetten wij opnieuw een stap vooruit.”

Autoveiling Nederland heeft tijdens een proefperiode de nieuwe sneltransportservice uitgebreid getest. Inmiddels zijn er een paar honderd auto’s met een gemiddelde levertijd van anderhalve dag getransporteerd. “Het systeem werkt uitstekend. Het is nu aan onze klanten of ze van deze dienstverlening gebruik willen maken”, aldus Meijering.

Onlangs is Paul de Cort begonnen als accountmanager Remarketing bij Autoveiling Nederland. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *