Autoveiling.nl introduceert verkoopservice

Autoveiling.nl biedt vanaf nu autobedrijven een extra inkoopkanaal aan voor kwalitatief goede occasions, namelijk de Autoveiling Verkoopservice. Met deze service kunnen ook particulieren en niet RDW erkende bedrijven hun auto’s online laten veilen door het veilinghuis.

Daarmee zet Autoveiling.nl haar expertise en jarenlange ervaring in de Automotive sector bij een breder publiek in en vergroot daarmee het aanbod voor haar RDW erkende kopers uit binnen- en buitenland.

In drie eenvoudige stappen kan op www.autoveiling.nl de opdracht worden gegeven om een auto te laten fotograferen, inspecteren en veilen voor slechts €79,- (incl. BTW). Na ontvangst van de betaling wordt er binnen 24 uur een afspraak gemaakt voor een professionele inspectie op de gewenste locatie van de klant.

Op deze manier worden de auto’s op eenduidige wijze met beschrijvingsgarantie aan de ruim 6.000 aangesloten autobedrijven uit heel Europa aangeboden en verkocht. “Wij vinden bij elke auto de juiste koper en het is voor alle betrokken partijen op deze manier zeer efficiënt en comfortabel zaken doen”, zegt Wierd Meijering, algemeen directeur van Autoveiling.nl.

Controle

Nadat een auto in overleg met de klant is toegezegd, is het de bedoeling dat de auto bij één van de aangesloten autobedrijven van Autoveiling.nl wordt ingeleverd. Dit autobedrijf controleert de auto en na akkoord wordt de vrijwaring en de betaling per bank direct geregeld door Autoveiling.nl. “Met al onze aangesloten autobedrijven hebben we een meer dan landelijke dekking, dus kunnen onze klanten altijd dichtbij de auto inleveren”, zegt Wierd Meijering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *