Autoverkoopservice Anwb nu landelijk

De autoverkoopservice van Anwb, gestart op 15 november in Gelderland, is sinds deze week uitgebreid naar heel Nederland. Het aantal inleverpunten is gegroeid van vijf naar dertien. Inmiddels zijn er via de online dienst 2.100 auto’s verkocht.

Via Anwbautoverkoopservice.nl kunnen leden hun auto verkopen tegen een gegarandeerde prijs. Bezoekers van de site kunnen binnen twee werkdagen een taxatierapport aanvragen en zodra deze taxatie met een gegarandeerde prijs wordt accepteert is de auto verkocht en volgt een afspraak voor het inleveren van het voertuig. Na het inleveren krijgt de verkoper een vrijwaringsbewijs en twee werkdagen later wordt het aankoopbedrag overgemaakt. Ook bestaat de mogelijkheid om via Hertz een huurauto te reserveren.

De Anwb werkt voor deze dienst samen met het Nederlands Voertuig Centrum.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.