Autowereld koppelt ook Carsoft en Autopresentatie

Het occasionaanbod op Autowereld.nl groeit flink door de aansluiting op de systemen van Carsoft-DMS en Autopresentatie. Een samenwerking met softwareleverancier OEC Nederland ligt hieraan ten grondslag.

Binnenkort is het aanbod van vrijwel alle dealers van Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, Smart, Landrover en Saab te vinden op dit occasionportaal. De occasions van OEC komen van ongeveer 650 autobedrijven die in totaal ruim 25.000 auto’s aanbieden.

Directeur Autowereld Peter Langenkamp: “De samenwerking met OEC Nederland betekent voor ons een stap dichterbij onze doelstelling om het totale occasionaanbod van Nederland te kunnen presenteren.” Autowereld is al gekoppeld met de systemen van Wheelerdelta, Autosoft, VWE, Peugeot, OBS en vanaf nu dus ook Autopresentatie en Carsoft-DMS.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.