Award voor 40 jaar Mazda-dealer in Arnhem

Automobielbedrijf Gebr. Jansen IJsseloord in Arnhem heeft van importeur Mazda Motor Nederland een award in ontvangst genomen ter gelegenheid van het veertig jarige Mazda-dealerschap, de goede bedrijfsprestaties en de inzet voor klanten.

Mede-directeur Jos Jansen van het autobedrijf: "Veertig jaar geleden begonnen we met Mazda en we zijn nog steeds blij met die beslissing. Het was destijds een merk dat net in opkomst was in Europa. Schitterende auto’s waren het, kwalitatief goed en vooral technisch veilig en betrouwbaar, afkomstig van een toen nog klein bedrijf in Japan. Mazda wilde graag voet aan de grond krijgen en wij werden de achtendertigste dealer in Nederland".

Broer Wim Jansen is trots op ze hebben bereikt: "Dat gaan we nu groots vieren. Op 8, 9 en 10 april maken we er iets bijzonders van. En met de mensen die al vijfendertig jaar of veertig jaar klant zijn, gaan we uit eten. We huren een restaurant af en die trouwe klanten mogen op onze kosten mee."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.