Axalta bouwt nieuwe fabriek in China

De productie-unit in China gaat zich focussen op hoogkwalitatieve lakken voor personenwagens, commerciële voertuigen en industriële lakken. De fabriek wordt gebouwd op een terrein van meer dan 170.000 vierkante meter oppervlak op een bedrijfsterrein in Nanjing. Tegen het einde van 2020 moet de fabriek en het distributiecentrum operationeel zijn, terwijl begin 2019 met de eerste productie zal worden gestart. De vestiging zal fungeren als een logistiek en distributiecentrum voor de schadeherstel- en industriële producten van Axalta voor klanten in de zuidelijk en centrale regionen van het land. Het is de bedoeling dat de fabriek uitgroeit tot Axalta’s derde grootste vestiging in de wereld. De fabriek zal tal van producten uit het programma gaan produceren: van primers en basislakken tot blanke lakken en harsen.

“China is een strategische markt voor ons en we blijven investeren in de productiecapaciteit en ons netwerk”, aldus Charlie Shaver, voorzitter en ceo van Axalta. De lakfabrikant is sinds 32 jaar actief op de Chinese markt.

 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *