Aytekin Bilgili consultant bij Inter Actus

Het bedrijfseconomisch adviesbureau Inter Actus heeft het team versterkt met de komst per 1 januari van financieel/bedrijfseconomisch consultant Aytekin Bilgili.

Bilgili heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van financial en non-financial risk management. Binnen complexe bedrijfsomgevingen heeft hij al vele projecten op het gebied van financiering, privélease, nieuwe betalingssystemen, contract- en verandermanagement en samenvoeging van backoffice activiteiten (debiteuren en risk), succesvol weten af te ronden.

Ervaring

Aytekin heeft een economische achtergrond en affiniteit op het gebied van insolventie(recht). Inter Actus prijst in Bilgili zijn vermogen om te kunnen omgaan met verschillende afdelingen binnen organisaties en zijn gedegen (vak)inhoudelijke kennis. Bij ingewikkelde (financiële) vraagstukken weet hij draagvlak te creëren bij fusies, overnames en het centraliseren van backoffice activiteiten, dankzij zijn ervaring in de automotive branche en bij financiële instellingen. Bilgili zelf zegt: “Een gedreven bruggenbouwer met een juiste dosis ambitie en sensitiviteit voor de politieke arena. Zo omschrijven mensen mij vaak. Mens en kwaliteit staan voor mij altijd voorop. Ik ga doelgericht en zelfkritisch te werk, zonder het overzicht te verliezen. Daarbij begeef ik me bij voorkeur op het snijvlak van finance en commerce.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters