Bart Bouw naar Mivar

Na een strategische heroriëntatie gaat Visionplanner uit Veenendaal met ingang van 1 januari 2011 samenwerken met Mivar Group uit Lienden. Met de samenwerking is de overstap van Bart Bouw, voorheen branchemanager automotive bij Visionplanner, inbegrepen.

De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat de automotivebranche niet tot de focusgebieden van Visionplanner behoort. "Wij hebben besloten om ons volledig te concentreren op accountancy en de branches waarin wij al langere tijd actief zijn", zegt Matthias Meijer van Visionplanner.
Mivar Group heeft een aantal applicaties en services ontwikkeld waarmee ongeveer 8000 autobedrijven voorzien worden in binnen- en buitenland. Met de inzet van deze producten richt Mivar Group zich op het optimaliseren van online goedkeuringen van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Visionplanner heeft onder meer financiële- en managementsrapportagesystemen gebouwd voor onder meer automobielimporteurs, een aantal leasemaatschappijen en top vijftig dealerholdings.

Bouw wordt bij Mivar verkoopmanager voor zowel de lease- & fleetbranche als ook de automobielimporteurs en dealerorganisaties binnen de Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.