Bart de Vries nieuwe directeur Bovag

Bart de Vries (46) is per 1 september aangetreden als nieuwe directeur van Bovag. Samen met de algemeen directeur vormt hij de directie van Bovag. Hij volgt Robert Clement op, die op 1 oktober 2014 met pensioen gaat.

Bart de Vries was tot 1 september partner bij Kpmg. Hij is 15 jaar als accountant en adviseur werkzaam geweest in de nationale praktijk van Kpmg. Hij heeft in die rol veel grote en middelgrote ondernemingen, familiebedrijven en DGA’s geadviseerd op het gebied van business planning, financiële beheersing en overnames. Daarvoor was hij financieel manager bij Pon.

Die brede ervaring maakt hem geknipt voor de rol van directeur van Bovag. Een functie waarin hij samen met de bondspenningmeester de regie voert over de Bovag-financiën. Ook vermogensbeheer, beheer van de deelnemingen en business development vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Verder stelt Bart de Vries zijn kennis en kunde inzake business strategie ten dienste van Bovag-leden.

Robert Clement trad in 1982 in dienst bij Bovag en bekleedde van dat jaar tot aan zijn pensioen de functies van financieel directeur en directeur vermogen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.