Bas Blankenaauw naar James

Bas Blankenaauw is sinds maandag 2 april de nieuwe manager Fleets van James. In deze functie legt hij contact tussen de franchisenemers van de merkonafhankelijke onderhoudsformule en het bedrijfsleven. De benoeming sluit aan bij de groeiambities van James voor de zakelijke markt.

De focus van Blankenaauw ligt op het versterken van de positie van James bij de grotere fleets. “Ik ga op zoek naar mogelijkheden voor de ondernemers van James bij fleetowners en bedrijven met een wagenpark waar onderhoud nodig is. Op die manier help ik de ondernemers omzetgroei op de zakelijke markt te realiseren”, aldus Blankenaauw.

In het verleden werkte de manager onder andere voor Beate Uhse AG, Expo Retail Franchise en Visual Art and Design. Hij ziet veel kansen voor James: “De automotivebranche is enorm in beweging. De nieuwe BER-regelgeving biedt veel kansen voor merkonafhankelijke garages. In mijn nieuwe functie ga ik de ondernemers van James helpen om deze kansen te grijpen.”

Eerder dit jaar versterkte Karin Hordijk al het team als accountmanager. Zij richt zich op de lokale verkoop. Het netwerk van de onderhoudsformule breidt de komende weken verder uit met in totaal zeven nieuwe vestigingen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *