BCA Autoveiling koopt Fleetselect

Fleetselect, specialist in online autoveilingen, wordt overgenomen door BCA Autoveiling. Volgens directeur en eigenaar Edwin van der Hout wordt door de verkoop de toekomst van Fleetselect veilig gesteld. Hoeveel BCA voor het bedrijf heeft betaald, is niet vrijgegeven.

In een persbericht laat Edwin van der Hout weten wat de beweegredenen zijn achter de verkoop:

“In 13 jaar heb ik met een fijn team van professionele collega’s Fleetselect opgebouwd tot de gezonde onderneming die het nu is. Naast financieel solide kan ik zeggen dat Fleetselect is uitgegroeid tot de Nederlandse expert in online automotive veilingen. Voor mij een mooi moment om het bedrijf over te dragen aan en minstens zo gerenommeerde automotive remarketeer: BCA Autoveiling.”

“BCA Autoveiling Nederland maakt deel uit van een solide en internationale groep en heeft dezelfde hoge servicegraad als Fleetselect. Door Fleetselect te verkopen aan BCA is de toekomst van het bedrijf veilig gesteld. Ik ga de komende tijd gebruiken om samen met Iede Aukema, directeur van BCA Autoveiling, de overdracht tot een goed einde te brengen. Zodra deze is afgerond zal ik afscheid nemen.”

“Wat betekent de verkoop van Fleetselect aan BCA voor u? Nog beter dan voorheen zult u gebruik kunnen maken van een breed palet aan diensten als online en fysieke veilingen, het voorraadmanagementsysteem Autoblox en natuurlijk het internationale netwerk van BCA. Minstens zo belangrijk: dezelfde mensen blijven voor u werken en u kunt rekenen op minimaal hetzelfde, hoge serviceniveau van Fleetselect.”, aldus van der Hout.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *