BCA houdt grootste autoveiling ooit

BCA Autoveiling gaat op 27 december tijdens een megaveiling zo’n 600 voormalige leaseauto’s veilen. Het is de grootste fysieke autoveiling die ooit in Nederland heeft plaatsgevonden. De auto’s zijn te bezichtigen bij BCA Autoveiling in Barneveld, bieden kan op locatie of online.

Het is niet de eerste keer dat BCA Autoveiling zo’n grote veiling houdt. Wel is  deze eindejaarsveiling groter dan ooit. Vorig jaar gingen er 500 ex-lease auto’s onder de hamer, dit jaar zullen dat er zo’n 600 zijn die allemaal op die ene dag per opbod aan de autohandel verkocht gaan worden.

Iede Aukema, directeur van BCA Autoveiling: “Hoewel we de grootste remarketing specialist van Nederland zijn, hebben we nog nooit in een keer zo veel auto’s geveild. De meeste zijn afkomstig van leasemaatschappijen. Het zijn jonge, courante en goed onderhouden auto’s in diverse prijsklassen.“

Om in een dag zeshonderd auto’s te kunnen veilen, zal het tempo hoog liggen. Dat betekent niet dat kopers niet weten waarop ze gaan bieden. Elke auto is voorzien van een onderhoudshistorie en een uitgebreide fotoreportage. Deze informatie is voor de veiling al online te raadplegen via www.bca-autoveiling.nl/megaveiling en tijdens de veiling bij de auto’s aanwezig. De megaveiling start op 27 december om 10.00 uur en gaat door totdat de laatste auto is geveild. Vanaf acht uur ’s ochtends zijn de kavels in Barneveld te bezichtigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.