BCA Autoveiling veilt sinds vrijdag 9 juni wekelijks jong gebruikte SUV’s met hybride-aandrijving van het merk Lynk & Co. Net zoals alle andere te veilen auto’s bij BCA zijn de Lynk & Co-modellen voorafgaand aan de veiling online te bekijken en is er een uitgebreid inspectierapport beschikbaar.

Lynk & Co is sinds 2021 op de Nederlandse markt actief en werd vooral bekend vanwege de verschillende mogelijkheden om er een te rijden. Die flexibiliteit, in combinatie met het sportieve uiterlijk, de luxe uitrusting en royale actieradius, maakte dat het merk vanaf de introductie populair werd in Nederland.

“Dat betekent dat de eerste stroom Lynk & Co’s die vanaf 2021 werd ingezet, nu beschikbaar komt als jong gebruikte auto,” zegt Iede Aukema, directeur van BCA in Barneveld. “Hierdoor kunnen wij een mooie mix aanbieden. Verschillende leeftijden en kilometerstanden staan klaar in de wekelijkse veiling. Met uiteraard een gedetailleerd rapport van de specificaties en conditie.”

Steeds meer hybride en elektrisch aangedreven auto’s vinden via BCA Autoveiling hun weg naar de dealer, groothandel en onafhankelijk autobedrijf. Desondanks is de wekelijkse veiling waarin uitsluitend hybride auto’s van één merk worden aangeboden, nieuw voor de grootste autoveiling van Nederland. “Het zorgt ervoor dat kopers zich heel specifiek kunnen richten op de inkoop van een van de populairste SUV’s van dit moment. Door ons grote aanbod is zelfs inkopen op basis van specifieke wensen van de eindgebruiker mogelijk”, aldus Aukema.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties