BCA is in februari gestart met het veilen van tweewielers, zoals e-bikes, scooters en motorfietsen, de zogeheten BCA Bikes-veiling. Deze veilingen hebben geleid tot een samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services (VPFS).

Victor Veer, initiator van de BCA Bikes-veiling: “De contacten waren er al en na de aankondiging van de BCA Bikes veiling hebben we snel geschakeld met Volkswagen Pon Financial Services en is er een proces uitgewerkt voor het transport, de opslag, inspectie en de verkoop.”

BCA verwacht van Volkswagen Pon Financial Services voornamelijk ex-leasefietsen terug te zien in de veiling. Alle merken en typen worden in de veiling verwacht, dus niet alleen de bekende fietsmerken uit het PON-gamma.

Autobedrijf

De fietsen zijn interessant voor onder meer fietsenhandelaren en universele handelsbedrijven, maar ook voor autobedrijven die zich steeds vaker specialiseren in de verkoop van e-bikes. Jordi Witte, coördinator commerciële binnendienst bikes bij VPFS: “Onze focus ligt op de groei van onze fietsenportefeuille en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsoplossingen. In BCA hebben we een partner gevonden die de verkoop van ex-leasefietsen grootschalig en geautomatiseerd aan kan.”

De eerstvolgende BCA Bikes-veiling is op vrijdag 19 mei.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties