BCA organiseert Seat-veilingen

In samenwerking met Seat-importeur Pon Car organiseert BCA Autoveiling een drietal exclusieve online veilingen voor merkdealers van Seat. In september en oktober kunnen Seat-dealers via internet hieraan deelnemen. Desgewenst kunnen zij ook zelf auto’s inbrengen voor de Seat Cars Veilingen

Seat veilingen

"Een ideale voorraadmix bereik je door actief te kopen én te verkopen", zegt Maureen ten Pas, online manager van BCA Autoveiling. "Seatcarsveiling.nl is een mooie kans voor Seat-dealers om hun voorraad aan te vullen met courante auto’s uit diverse kanalen. En ze kunnen de veiling natuurlijk aangrijpen om auto’s uit hun eigen voorraad aan te bieden aan collega-dealers."

Inlogcodes

De online Seat Cars Veilingen vinden plaats op 7 en 21 september en op 5 oktober. Dealers kunnen vanaf hun eigen werkplek de aangeboden auto’s bekijken en deelnemen aan de biedingen. Er is een ruime keus aan jonge, courante Seat’s, afkomstig uit de gebruikelijke kanalen van BCA: merkdealers, leasemaatschappijen, faillissementen en overheid. Seat-dealers ontvangen binnenkort de inlogcodes waarmee zij aan de veilingen kunnen deelnemen. "Dealers die zelf auto’s willen aanbieden, kunnen vanaf nu contact opnemen met BCA Autoveiling", zegt Ten Pas. "Iedere ingebrachte auto wordt op locatie gefotografeerd en opgenomen."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.