Be Smart en scoor

Mercedes-Benz dealer Stern Auto is op zoek naar 250 studenten die in de regio groot Amsterdam en Utrecht klanten willen overhalen om een Smart aan te schaffen. Studenten die een lead aandragen, die leidt tot een daadwerkelijk verkoop, verdienen hiermee 250 euro.

Wie de meeste succesvolle leads aandraagt, maakt kans ‘Smartmaster van het jaar’ te worden. Bovendien laat Stern de absolute Smartmaster ook nog eens een week gratis in de nieuwste Smart rijden.

Op de website laat Stern weten dat studenten als zogenaamde Smartmaster goed geld kunnen (bij)verdienen. ‘Put uit je sociale netwerk, ga de boer op, bewerk de stad. Be smart en scoor. Stern Auto levert je alle benodigde middelen om meesterlijk te kunnen scoren’, aldus de website van het autobedrijf.

Stern Auto telt elf vestigingen in de regio Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal en is daarmee de Smart dealer van Nederland.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *