Bedrijfsgericht schadesturen met Certified First

De opdrachtgevende markt beoordeelt schadeherstelbedrijven steeds meer op basis van cijfers en kenmerken. PPG Industries ondersteunt haar Certified First-partners bij het vergaren van de juiste managementinformatie en heeft daarom onlangs de informatiesessie Amice Calculatie Analyse georganiseerd. Dit is gebeurd in samenwerking met ABZ.

Tijdens de interactieve middag is er uitgebreid stilgestaan bij de Audatex Norm calculaties. De aanwezige bedrijven zijn geïnformeerd over onderwerpen als hoe schadecalculaties landelijk worden opgebouwd, hoe je dit voor jouw bedrijf doet en hoe deze zich tegenover elkaar verhouden. Ook de optimalisatie van het calculatieproces is aan bod gekomen.
Als resultaat van deze middag zullen PPG en ABZ de partners voorzien van de Amice-rapportages.

ABZ is aanbieder van interactieve webservices ter verbetering van bedrijfsprocessen binnen de automotivesector en levert de dienst Amice calculatie analyse in het claimproces. ABZ levert ook het Audatex-systeem, die openheid geeft over de opbouw van de prijs en montage van een ruit. Kwik-Fit heeft deze calculator onlangs als eerste in gebruik genomen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *