De opdrachtgevende markt beoordeelt schadeherstelbedrijven steeds meer op basis van cijfers en kenmerken. PPG Industries ondersteunt haar Certified First-partners bij het vergaren van de juiste managementinformatie en heeft daarom onlangs de informatiesessie Amice Calculatie Analyse georganiseerd. Dit is gebeurd in samenwerking met ABZ.

Tijdens de interactieve middag is er uitgebreid stilgestaan bij de Audatex Norm calculaties. De aanwezige bedrijven zijn geïnformeerd over onderwerpen als hoe schadecalculaties landelijk worden opgebouwd, hoe je dit voor jouw bedrijf doet en hoe deze zich tegenover elkaar verhouden. Ook de optimalisatie van het calculatieproces is aan bod gekomen.
Als resultaat van deze middag zullen PPG en ABZ de partners voorzien van de Amice-rapportages.

ABZ is aanbieder van interactieve webservices ter verbetering van bedrijfsprocessen binnen de automotivesector en levert de dienst Amice calculatie analyse in het claimproces. ABZ levert ook het Audatex-systeem, die openheid geeft over de opbouw van de prijs en montage van een ruit. Kwik-Fit heeft deze calculator onlangs als eerste in gebruik genomen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties