Been Autoschade nr. 100 Focwa Standaard

Jan Been, directeur van Been Autoschade BV in Groningen, is als honderdste lid gecertificeerd voor de Focwa Standaard. Het bedrijf maakt deel uit van het autoschadenetwerk S.A.G. (Samenwerkende Autoschade Groep), waar ook merkerkend schadeherstel plaatsvindt.

Gezien de bereikte mijlpaal in het aantal certificeringen reisden Focwa-bestuurder Carli Pellegrom en communicatiemedewerkster Marinthe Wiegers naar het noorden af om persoonlijk het nieuwe certificaat en schild af te leveren. “Het bestuur van Focwa is blij om te zien dat steeds meer ondernemers serieus werk maken van kwaliteit, vakmanschap en veiligheid”, aldus Pellegrom.

Volgens Jan Been kostte het niet veel tijd om het certificaat te behalen. “Het was vooral een kwestie van vastleggen van wat we al sinds jaar en dag doen. We zijn blij dat het initiatief is genomen om de aangesloten schadeherstelbedrijven naar een hoger niveau te tillen middels de Focwa Standaard.”

Been Autoschade BV is een zelfstandig Focwa Eurogarantbedrijf, in 1965 opgericht in Groningen en sinds 1987 ook gevestigd in Veendam. Op dit moment werken in de locatie Groningen zo’n vijftien mensen en in Veendam nog eens tien. Op jaarbasis worden door Been Autoschade zo’n 2800 voertuigen hersteld.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.