Ludo de Mots is bij Ford Nederland met ingang van 1 september benoemd tot fleetmanager. Hij kwam in 2000 bij de importeur in dienst en vervulde uiteenlopende functies binnen de marketin- en salesafdelingen.

Van 2008 tot 2010 was De Mots in Engeland werkzaam voor Ford of Europe op de afdeling sales planning. Hier was hij verantwoordelijk voor verschillende Europese markten. Zijn huidige functie, field operations manager, heeft De Mots ruim twee jaar vervuld.

De verkoop van auto’s aan zakelijke klanten, en dan met name grote wagenparken, speelt een belangrijke rol voor auto-importeurs en -dealers. Een rol die mede door nieuwe gebruiks- en financieringsvormen steeds belangrijker wordt. “De fleetmarkt wordt in 2017 nog interessanter”, zegt de Mots, “omdat de nieuwe regelgeving voor de bijtelling dan van kracht wordt. Wagenparkbeheerders en bedrijven met grote vloten zullen weer primair kijken naar het product en de organisatie achter dat product. En de keuze voor voertuigen niet meer alleen af laten hangen van belastingvoordelen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties