Het wagenparkbeheersysteem Webfleet breidt OEM.connect uit met extra gegevens over onder meer oplaadtijd, rijbereik, huidige batterijstatus en energieverbruik van elektrische voertuigen. De eerste uitbreiding gebeurt voor Mercedes-Benz Connectivity Services.

“Bedrijven wereldwijd gebruiken Webfleet om de efficiëntie van hun wagenpark te verbeteren, chauffeurs te ondersteunen, de veiligheid te verbeteren, de regelgeving na te leven en duurzamer te werken”, stelt Paul Verheijen van Bridgestone Mobility Solutions.

“In het afgelopen jaar heeft Webfleet een aanzienlijke groei van het aantal EV’s gezien in onze installed base. Meer bedrijfseigenaren en wagenparkbeheerders omarmen dus de belangrijke kansen die EV bieden. Samen met Mercedes-Benz Connectivity Services creëren we nieuwe waarde voor deze bedrijven en benadrukken we het belang van telematicagegevens voor een effectieve overgang naar elektrische mobiliteit en het runnen van een productief elektrisch wagenpark.”

Fabrikanten

OEM.connect voor elektrische voertuigen is beschikbaar voor alle elektrische auto’s en bestelwagens van Mercedes-Benz in alle Europese landen waar Webfleet aanwezig is. Webfleet is van plan om het programma in de nabije toekomst uit te breiden met EV’s van meer fabrikanten.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties