Bert van Breugel partner bij Heiwegen Consultancy

Heiwegen Consultancy en Bert van Breugel hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Bert van Breugel gaat zich per 1 juli 2014 als (associate) partner en zelfstandig consultant richten op het verder uitbouwen van het segment Automotive Industrie.

Bert van Breugel is van origine werktuigkundig ingenieur (TU-Delft) en heeft vanaf maart 2000 gewerkt in het hoger technische onderwijs op Automotive gebied. Als specialist in Automotive Engineering, met name Automotive Testing, heeft hij een sterk netwerk opgebouwd binnen deze industrie in Nederland, maar ook bij belangrijke OEM’s in Duitsland en Zweden, alsmede bij gerenommeerde onderwijsinstellingen als de TU/Eindhoven, Chalmers in Gotenburg, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en vele ”Fachhochschule” in Duitsland. Tevens is hij lid van het bestuur van de afdeling voertuigtechniek van ingenieursvereniging KIVI.

Heiwegen Consultancy heeft als HRM partner voor de Automotive-branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten. ”Met de komst van Bert van Breugel, die een groot netwerk en een gedegen kennis van genoemd segment inbrengt, verwachten wij een verdere groei te realiseren. Met zijn kennis van Automotive Engineering en Productie zal hij een ideale gesprekspartner zijn en snel een toegevoegde waarde kunnen leveren voor onze relaties in dit segment”, zegt Perry van Gerwen, Managing Director van Heiwegen Consultancy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *